Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2001 > Februari 2001

Nieuws Flash

LohrElement


Verloren bekistingsystemen van LohrElement�

     BATIBOUW 2001 BRUSSEL    

 

De firma LohrElement® -Element en Laane Trading zullen tijdens Batibouw in Brussel van 1 maart tot en met 11 maart 2001 aanwezig zijn in Paleis 5 stand 5401.

 

Op deze beurs zal voor het eerst in de Benelux de verloren bekistingsystemen van LohrElement® -Element voorgesteld worden. Van de vele systemen die LohrElement® -Element voor de Duitse markt in zijn programma heeft zijn er enkele voor de Belgische markt zeer interessant. Ze bieden grote besparingen in tijd, en daarmee ook in geld, op de bouwplaats. 

 

Getoond zullen worden:
Fundament bekisting

Dit uit vezelcement en XPS isolatiemateriaal bestaande product maakt het mogelijk snel gecompliceerde fundamentstroken samen te stellen. Natuurlijk zonder koudebruggen.

Fundament vloerplaat

Een hoogwaardig ge�soleerde fundamentplaat, bijna geheel uit XPS, die aan alle isolatienormen voldoet.

Vloerrand bekisting

Dit is een L of T profiel uit vezelcementplaat en XPS isolatiemateriaal dat boven op het binnenspouwblad word gelijmd met PU-schuim. Het dient als randbekisting voor o.a. plaatvloeren.

Latei bekisting

Deze kant en klare U profielen uit vezelcement en XPS isolatiemateriaal moeten op de bouw alleen nog op lengte gezaagd worden. Ze kunnen tevens dienen als vloerrandbekisting. Hiermee wordt eenvoudig een betonlatei zonder koudebrug geproduceerd.

Kelderwand bekisting

Kant en klare gewapende elementen uit vezelcementplaat en XPS isolatiemateriaal. Hiermee kunnen in een handomdraai complete kelders bekist worden. Natuurlijk hoog ge�soleerd.Omdat het materiaal tamelijk omvangrijk is en om kosten te besparen, zal het materiaal direct van de fabrikant naar de bouwplaats gebracht worden met een maximum levertijd van 9 werkdagen. 


Verdere informatie: info@laane.be