Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2001 > Mei 2001

Nieuws Flash

Lintsesteenweg 60 ~ B2500 Lier ~ tel +32 (0)3 488 11 78

LohrElement�


Nieuwsflash mei 2001

 

Na de succesvolle introductie van het LohrElement®-systeem in de Benelux tijdens de Bouwbeurs in Utrecht en Batibouw in Brussel is een ware run ontstaan op de producten die LohrElement® produceert.

Het LohrElement® wandsysteem heeft als een zeer innoverend systeem inmiddels zijn weg gevonden naar architecten en bouwondernemers. Architecten zien voordelen in de koudebrug vrije oplossingen, de vrijheid van maatvoering en de flexibiliteit van het systeem. Bouwondernemers zien het grootste voordeel in de lage kostprijs, de weersonafhankelijke verwerking en in het feit dat montagefouten praktisch uitgesloten zijn. Ook de snelle levertermijnen spelen een rol van betekenis.

Het LohrElement® raambevestigingselement heeft voornamelijk de aandacht getrokken van de raamproducerende bedrijven die een oplossing aan de hand gedaan wordt om kostengunstig, en zonder schade aan de dagzijde, ramen te vervangen en een koudebrug te voorkomen. Ook van woningbouwverenigingen zijn zeer positieve reacties gekomen.

De vloerrand bekistingselementen van LohrElement® zijn inmiddels aangepast op de Belgische en Nederlandse bouwwijzen en worden inmiddels volop geleverd aan de diverse aannemers die hiermee kosten en tijd besparen.

Ook de overige elementen van LohrElement® zoals de vierkante kolommen en de al dan niet ge�soleerde lateien verheugen zich een steeds grotere belangstelling.

Ondanks het feit dat de normen betreffende ge�soleerde funderingsplaten nog de kinderschoenen staat is er een zeer sterke belangstelling voor deze manier van funderen. Ten eerste omdat een goede isolatie gegeven wordt en omdat het systeem niet veel duurder is dan de traditionele manier van funderen.

Tezamen met het LohrElement® wandelement is het mogelijk goed ge�soleerde en een koudebrug vrije ruwbouw te realiseren tegen een lage kostprijs
Verdere informatie: info@laane.be