Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2005 > Mei 2005

Nieuws Flash

Mei 2005

Start

Het beursseizoen en de winter zijn alweer voorbij. Alle nieuwigheden zijn gelanceerd en het werk gaat weer beginnen.

Zoals U misschien weet zijn er door Corriform verloren polypropyleen bekistingen weer een groot aantal nieuwe toepassingen toegevoegd aan het bestaande programma. Het een of ander kan voor u ook van betekenis zijn en daarom deze kleine herinnering.

  • Corriform bekistingen zijn uitermate geschikt voor het snel maken van paalkoppen en balken in het funderingsbereik.
  • Corriform kan gewoon voor funderingen op staal gebruikt worden.
  • Corriform, en daarmee U als aannemer, voldoet aan alle Europese richtlijnen voor beton en betonverwerking.
  • Bij het gebruik van Corriform is een werkvloer overbodig.
  • Nieuw is dat Corriform ook ge�soleerd uitgevoerd kan worden voor funderingen op staal. Zie princiepeschets. Natuurlijk kunnen deze ��n- of tweezijdig ge�soleerd worden met een isolatie naar Uw keuze.
  • Nieuw bij Corriform is eveneens dat er bekistingen gemaakt kunnen worden voor schroefpalen, hetgeen een besparing oplevert t.o.v. PVC.
  • Nieuw is ook de gewelfbekisting voor het maken van waterinfiltratie of opslag onder verharde oppervlakten. Hierbij wordt een overspanning tussen de paalkoppen bekist met Corriform. Hierdoor ontstaat een mogelijkheid onder wegen, gebouwen of terreinverhardingen water op te slaan of langzaam te laten infiltreren.
  • Natuurlijk blijven de verloren geisoleerde bekistingen van LohrElement® zoals de vloerrandbekisting en wandbekistingen in het programma.

Onze verloren bekistingen leveren U een voordeel op wanneer de loonkosten meer dan � 20 per uur zijn of wanneer vakkundig personeel op de bouwplaats niet beschikbaar is.

 

Neem even een kijkje op onze website om de mogelijkheden van verloren bekistingen te zien of stel ons op de proef door een vrijblijvende prijsaanvraag. U zult verstelt staan van de mogelijkheden en de korte levertijden.

 

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178