Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2005 > Juni 2005

Nieuws Flash

Juni 2005

Start

Inmiddels is iedereen is ervan overtuigd dat isolatie een noodzakelijkheid is om de kosten van het behaaglijk wonen in de hand te houden. Dat isoleren van een huis meerkosten met zich brengt is ook duidelijk maar deze kosten amortiseren zich zeer snel.

Ook de veiligheidskosten op de werf worden alsmaar hoger die zich echter alleen amortiseren wanneer een ongeval voorkomen wordt. Veel van de ongevallen vinden plaats wanneer aan de �rand� van een gebouw gewerkt wordt zoals bijvoorbeeld het plaatsen van randbekisting voor vloeren.

Wij hebben een oplossing in huis waarmee en aan een hogere veiligheid voor U en Uw werknemers en aan de isolatie-eisen voldaan kan worden. En dat tegen lagere kosten dan het traditioneel bekisten van een vloerrandbekisting (klik hier voor onze prijslijst).

De prijzen voor de vloerrandbekisting zijn echter niet de enige factor die bepalend is voor de kosten. Ook het werk telt mee.

Onze vloerrandbekisting wordt op het metselwerk, of beton, bevestigd door middel van PU-schuim. Hierdoor is er zeer eenvoudig een verwerkingssnelheid van 1 meter bekisting per minuut te realiseren ongeacht de vorm. Hierdoor zijn de totale kosten ca 25% lager dan de kosten voor het traditioneel bekisten van vloerranden waarbij bovendien, heel eenvoudig en zonder moeite, een koudebrug-vrije oplossing gegeven wordt.

Het gereedschap voor de bevestiging is zeer eenvoudig, een handzaag en PU-schuim.

 

Natuurlijk zijn er nog meer voordelen aan dit systeem van vloerrandbekisten:

  • Het materiaal is zeer licht en daardoor makkelijk hanteerbaar.
  • Alle resten zijn verwerkbaar waardoor geen afval ontstaat.
  • Het ontkisten is vervalt. Het is een verloren bekisting.
  • Het materiaal is op korte termijn (5 werkdagen) leverbaar in alle afmetingen.

 

Inmiddels zijn tienduizenden meters verwerkt tot volle tevredenheid van vele aannemers. De vraag is nu wanneer U deze manier van bekisten een keer uitprobeert?

Meer informatie kunt U vinden op deze website of wij sturen U graag een staal en folders op om een indruk van ons programma te geven. Eenvoudig een mailtje aan info@laane.be met Uw adresgegevens is voldoende.

 

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178