Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2006 > December 2006

Nieuws Flash

December 2006

Iconorm elementen (II)

Start

Vorige  Volgende
Met deze knoppen kunt u naar de volgende en/of vorige pagina over de Iconorm elementen !

 

Iconorm elementen (II)

Op het einde van het jaar kunnen wij nog een nieuwtje brengen wat van grote invloed op Uw projecten kan zijn. In de bouw staat beton in wandconstructies gelijk aan koudebruggen en kostbaar bouwen. Met het Iconorm Isolatie-element hebben wij koudebrugvrij bouwen in beton tegen een zeer hoge prijs/prestatieverhouding mogelijk gemaakt.

 

Het Iconorm isolatie element wordt inclusief wapening, sparingen, openingen, electra, loodgieterswerk en engineering op de bouwplaats aangeleverd als een semi-prefab element voor betonbouw. Hierdoor hoeft de aannemer alleen nog maar de bekisting te sluiten en vol te gieten met beton. Hierdoor wordt het voor elke aannemer mogelijk ��n-, of tweezijdig ge�soleerd zichtbeton op de bouwplaats te produceren.

Natuurlijk is het ook mogelijk het element als prefab-beton element aan te leveren zodat alleen de montage nog op de bouwplaats moet geschieden. Of het een rijenhuis, villa of utiliteitsbouw betreft, de prijs/prestatie verhouding is zeer goed.

Natuurlijk kan het Iconorm element ook in een horizontaal productieproces toegepast worden. Dit is bijvoorbeeld bij holle wanden het geval, waardoor op beproefde bouwmethoden teruggegrepen kan worden.

Beton heeft een paar voordelen ten opzichte van de traditionele bouwmethoden.

Het is luchtdicht, scheurvast, stabiel, hoog belastbaar, goed vormbaar en betaalbaar. Samen met het Iconorm-element zijn eigenlijk alle gevelconstructies mogelijk tegen betaalbare prijzen.

Iconorm elementen

Bijvoorbeeld voor een natuursteengevel is geen onderconstructie uit metaal meer noodzakelijk. Hier kan de betonschil als draagconstructie dienst doen. Hetzelfde geldt voor een Trespa-, een alu-, of keramische gevel.

Met het Iconorm- element is betonkernactivering een fluitje van een cent en worden een groot deel van de afbouwkosten in de ruwbouwfase reeds afgedekt.

Doordat het Iconorm-element enkel inclusief de engineering (in verband met het vele tekenwerk) geleverd kan worden is het raadzaam in de planningsfase van een bouw het Iconorm-element te overwegen. Hiermee is het mogelijk het element exact op Uw eisen af te stemmen.

Momenteel is er nog weinig documentatie beschikbaar maar wij werken er hard aan dxf files en andere technische data zo snel mogelijk bekend te maken via onze website.

Om U een visueel idee te geven van het Iconorm element in bijlage een flyer met wat foto�s. Natuurlijk zullen wij proberen alle vragen van uw zijde te beantwoorden wat voor de woningbouw geen probleem zal opleveren maar bijvoorbeeld voor bio-gas tanks problemen met de detailleringen kan opleveren.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178
e-mail info@laane.be

Vorige  Volgende
Met deze knoppen kunt u naar de volgende en/of vorige pagina over de Iconorm elementen !

Klik hier, als u zich wil inschrijven op de gratis e-artikels over de produkten van de firma Laane Trading bvba. Deze e-artikels zullen u dan regelmatig worden toegestuurd via e-mail.