Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2007 > Mei 2007

Nieuws Flash

Mei 2007

Start

Iconorm elementen

Elke aannemer gebruikt beton. Niet elke aannemer bouwt in en met beton. Dit is vreemd omdat beton een goed en goedkoop bouwmateriaal is en de mogelijkheden groot zijn. Door te werken met het geprefabriceerd Iconorm isolatie-element is elke aannemer in staat een goed ge�soleerde betonwand op de bouw te maken tegen een zeer scherp tarief.

Hiervoor even kortweg een prijsberekening die U zelf kunt aanpassen:

Huur betonbekisting van een van de leveranciers

€ 20,- m2

Plaatsen betonbekisting

€ 5,- m2

Iconorm gewapend isolatie-element met spouwankers

€ 53,- m2

Beton voor 14 cm wand

€ 14,- m2

Totale wandprijs

€ 92,- m2

   

Hier kan nog bijgeteld worden:

 

Wandcontactdoos inclusief leiding naar boven

€ 8,50, -stuk

Raam of deuropening inclusief ge�soleerde dagkanten

€ 150, -stuk

Verwarming of koeling

op aanvraag

Waterleiding

€ 8,- m

 

 

Voor deze prijs kunt U een individuele woningwand bouwen waarbij de engineering en teken werkzaamheden door ons overgenomen worden en reeds in de bovenstaande prijs verrekend zijn.

Voor deze prijs krijgt U een goed ge�soleerde (8 cm) wand met een behangklare binnenzijde en een buitenzijde waar de spouwankers reeds bevestigd zijn voor het metselwerk.

Natuurlijk is het ook mogelijk de buitenwand te bepleisteren of er een betonwand van te maken. De mogelijkheden met Iconorm zijn bijna onbeperkt.

U levert voor een zeer gunstige prijs een wand die aan alle akoestische en thermische eisen voldoet en die kwalitatief zeer hoogwaardig is in vergelijking tot de traditionele bouwmethoden.

Behalve kwalitatief hoogwaardig kunt U ook nog veel sneller bouwen omdat een groot deel van de afbouw reeds in de ruwbouw gedaan is wat nogmaals een kostenbesparing met zich brengt.

Er is ook een nadeel. Omdat U half geprefabriceerd bouwt zijn veranderingen na goedkeuring van de tekeningen alleen tegen een verhoogde kosten door te voeren.

Een groot voordeel van bouwen met Iconorm is bovendien dat met niet meer zo afhankelijk is van vakmensen, die als maar moeilijker te krijgen zijn. De elementen komen op maat en voorzien van alle wensen, klaar om te plaatsen, op de werf aan.

Wanneer u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bent laat wat weten. Wij geven U graag de nodige informatie.

Levertijden voor de Iconorm elementen zijn redelijk en kunnen aan bijna elk bouwproces aangepast worden.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178
e-mail info@laane.be

Klik hier, als u zich wil inschrijven op de gratis e-artikels over de produkten van de firma Laane Trading bvba. Deze e-artikels zullen u dan regelmatig worden toegestuurd via e-mail.